


Meillä asukkaiden ateriat valmistetaan aina paikan päällä. Me haluamme tarjota asukkaillemme oman keittiön maukasta kotiruokaa, leipää ja leivonnaisia.
Pienempien,30-40 paikkaisten, yksiköiden aterioiden valmistamisesta vastaa pääsosin yksi ihminen. Isommissa, 50-60 asukkaan, yksiköissä keittiössä on usein myös toinen avustava keittiötyöntekijä.
Keittiö vastaa hyvinkin itsenäisesti tukkutilauksista, ruokalistojen suunnittelusta ja aterioiden valmistamisesta koko hoivakodille. Keittiö suunnittelee hoivakodin johtajan kanssa myös keittiön budjettia ja vastaa vuosittain pysymisestä taloudellisissakin tavoitteissa.
Hoivakotiemme ruuanvalmistuksesta vastaavilla on monipuolinen tausta. Hoivakotien ateriapalvelusta vastaaminen on vaativa ja monipuolinen kokonaisuus arjen perusruuista aina asukkaiden syntymäpäiväkakkujen valmisteluun ja ikäihmisten ravintosuositusten ymmärtämiseen. Pullan tuoksun leijaillessa hoivakodissa, on ehkä myös osa oman kodin tuntua edelleen läsnä myös meillä.